My Soup

Laat het niet in de soep lopen ! 
 

Over mij...

 

Wie is My Soup

Mijn naam is Deborah de Joode. Samen met mijn man en dochter wonen wij in het mooie West-Friesland, vlak bij de kust en de bossen. Ik heb een grote passie voor het bereiden van lekker en gezond eten. Ik speel hiermee in op de behoefte van mensen om gezonder te eten en het gemak van lekker snel kant en klaar. Mijn specialisme richt zich op (h)eerlijke gezonde soepen en delicatessen. 

Sinds ik in 2015 mijn baan verloor door reorganisatie, heb ik besloten mijn passie achterna te gaan. Daarnaast hou ik van de natuur en vind het belangrijk dat mijn soepen en delicatessen een verlengde daarvan zijn. Daarmee bedoel ik; de natuur is iets waar men zuinig en efficiënt mee om moet gaan, zodat wij er met zijn allen van kunnen blijven genieten. 

De soepen en delicatessen die ik aanbied zijn daarom gemaakt van zo vers mogelijke ingrediënten, het liefst rechtstreeks van het land en als het even kan afkomstig uit de directe omgeving. 


Omdat ik voedselverspilling een belangrijk onderwerp vind, verkoop ik soepen zoveel als mogelijk van geredde groente. De natuur maakt nou eenmaal niet altijd mooie -en gave groente en fruit; maar wel lekkere! Ook groente en fruit welke krom, klein, dik, dun of aan elkaar vast gegroeid zijn worden 'geboren' en smaken net zo lekker. Daarom verkoop ik de soepen die gemaakt zijn van deze geredde groente en zo help ik - wellicht samen met jou? - deze vorm van voedselverspilling tegen te gaan! 


HACCP gecertificeerd 

Bij het bereiden van eten is het uiteraard van belang dat er zoveel mogelijk hygiënisch gewerkt wordt. My Soup is daarom HACCP gecertificeerd. 


  


 


 

 


 

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail